Nye løsninger til gode liv

Multimediedesigner 2.jpg

På UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole arbejder vi med at omsætte fremtidens teknologier inden for velfærds- og sundhedsområdet til øget livskvalitet for danskerne.

I forsknings- og projektsamarbejder ser vi eksempelvis på, hvordan softwareudvikling, automation og bedre designløsninger kan gøre livet lettere for patienter med nedsat funktionsevne.

Udviklingen af nye løsninger sker i et tæt samspil med både private og offentlige aktører, og på mange af projekterne spiller vores studerende en vigtig rolle i arbejdet med at bedrive innovation og forskning inden for området.

På konferencen Studerendes Innovation og Forskning 2019 vil du blandt andet kunne høre eksempler på, hvordan man via intelligente designløsninger og nudging kan guide demente sikkert rundt i byen. 

Eller hvordan man via en app kan forebygge vægtøgning hos gravide ved hjælp af stærke interessefællesskab og elementer af gamification.

Og endelig kan du høre om, hvordan UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole i samarbejdet Innovations- og Udviklingskatalysator Syddanmark arbejder med at bringe den nyeste udvikling inden for big data, kunstig intelligens og digital understøttelse af læring i spil inden for sundhedsområdet.

På dagen står vores studerende, deres samarbejdspartnere og vores eksperter klar til at snakke innovation og udvikling med din virksomhed.