Nye løsninger fra BIM til produktivitet

bygningskonstruktør 2.jpg

Byggeriet står i dag for 40% af Danmarks samlede energiforbrug og CO2-udledning, viser en rapport fra 2018. Det afføder en forventing om, at branchen formår at skabe nye og mere intelligente løsninger inden for alt fra projektstyring til genbrug, byggeteknikker og materialer.

På UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole arbejder vi hver dag med udvikling og innovation inden for byggeriet. Og vores studerende spiller en afgørende rolle i arbejdet med at afprøve og udvikle ny viden i samarbejde med vores samarbejdspartnere inden for erhvervslivet.

På konferencen Studerendes Innovation og Forskning kan du høre om en række af de bedste projekter fra det forgangne år, hvor vores studerende har bidraget til at komme med nye løsninger på aktuelle problemstillinger.

Du kan blandt andet høre vores studerendes bud på fremtidens bæredygtige designstrategier, effektiv håndtering af driftsmaterialer og nye tilgange til kvalitetssikring. Og du kan få et kvalificeret indspark i forhold til, hvordan man bedst gearer virksomheden til arbejdet med nye teknologier gennem løbende digital kompetenceudvikling blandt medarbejderne.

På dagen vil du også kunne tage en snak med vores eksperter omkring fremtiden inden for alt fra intelligente bygninger til klimasikring, ressourceknaphed og cirkulær økonomi, samt hvad der ligger af perspektiver i et styrket samarbejde for din virksomhed.

Endelig vil du kunne møde andre ligesindede fra byggebranchen og tage en snak om, hvordan i hver især ser på udfordringer og potentialer inden for fremtidens byggeri.