Dit projekt kan være helt færdigt eller lige begyndt, når du tilmelder dig. Det vigtigste er, at det er lavet i 2019. Du kan altså godt tilmelde et projekt, du lavede i foråret 2019.

Krav til projektet?


Alle studerende på alle semestre ved UCL Erhvervsakademi og Professionhøjskole kan deltage på konferencen med deres projekt.

Hvem kan deltage?


Hvis du deltager på SIF 2020 med dit projekt, deltager du i et talentforløb, hvor praktisk erfaring er i centrum. Du får lov at prøve dig selv af, når du skal præsentere dit projekt til en masse gæster, som både er studerende, undervisere, virksomhedsejere osv. Det er værdifuld erfaring til CV’et, og samtidig kommer der til at stå på dit eksamensbevis, at du har deltaget i et talentforløb på UCL.

Hvad får jeg ud af at del-tage?


Når du tilmelder dig SIF, tilmelder du dig med et projekt, du allerede er i gang med. Det kan være et bachelorprojekt eller andet skoleprojekt, hvor en virksomhed inddrages. Derfor skal du ikke lave et projekt helt fra start til konferencen. Du skal præsentere det projekt, du allerede har lavet, og for at gøre dig klar til det, arrangerer SIF forskellige workshops, der hjælper dig hen mod målet.

Den endelige tilmelding med deadline 10. november klokken 10 kræver, at du indsender et abstract (vi tilbyder sparring op til deadline). Sådan et hjælper vi dig også med at få lavet.

Download en abstract skabelon

Se en videoguide til, hvordan man udfylder et abstract

Hvad kræver det at deltage?


Hvad skal der leveres på dagen?

D. 6 februar bidrager du/I med

- en mundlig præsentation af dit projekt – gerne sammen med den virksomhed du/I har arbejdet sammen med

- en artikel, som er en beskrivelse af din løsning (vi uploader løbende materiale og ideer til format for din artikel på sif.ucl.dk). Download skabelonen her.

- en poster, som er en ”plakat”, der skal fremvises på SIF2020, som illustrerer dit projekt

- en prototype (valgfrit), hvis dette indgår i dit projekt


Forløb for SIF2020

11. november: Deadline for indsendelse af færdigt abstract.

15. november: Udvalgte projekter får besked om deltagelse

20. november: Workshop 1 - søg og find mulighederne

10. december: Workshop 2 - lås teksten og design din forskning

6. januar: Skriv artikel og lav oplæg

13. januar: Deadline for artikel

6. februar: SIF-konference 2020