Vi sætter fokus på vores
stærke samarbejde med omverdenen

 
El installatør 2.jpg
 

Hvorfor SIF?

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole udbyder 40 videregående uddannelser, der alle har en tæt kobling mellem teori og praksis.

Alle uddannelser på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole har talrige projekter, hvor studerende samarbejder med virksomheder. Lærerstuderende samarbejde med folkeskoler, fysioterapeutstuderende samarbejder med klinikker og handelsøkonomer kan samarbejde med alt fra campingpladser til Bilka.

Til SIF-konferencen hylder vi det samarbejde ved hvert år at vise resultaterne af de studerendes projekter frem for omverdenen. SIF er en platform og et talentforløb for de studerende, hvor innovation og forskning hyldes.

Hvad sker der på dagen?

På dagen præsenteres de bedste studenter innovations -og forskningsprojekter fra det forgangne år. Det er de studerende selv og de virksomheder, de har udviklet projekterne sammen med, der står bag præsentationerne. 

På konferencen vil der også være indlæg og debatter om betydningen af og potentialerne ved de studerendes innovation og forskning. Der vil være talentfulde studerende, engagerede erhvervsfolk og ledere fra erhvervslivet og uddannelsessektoren til stede.

 
DSC01055.jpg

Inspiration fra sidste års projekter

Alle projekter, der præsenteres på SIF, præsenteres efterfølgende i en samlet publikation fra dagen.